вторник, 29 декември 2015 г.

ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ 2016

Вие преливате от сила. Това ви прави доста контактни и общителни. Близо до вас ще има твърде много хора, кои то ще искат да се сближат и да установят по-близки отношения. Това ще ви зарадва и поласкае. Между тези хора ще намерите много верни и предани приятели. Създадените в този момент връзки ще останат дълготрайни и ще бъдат много ползотворни за вас.
С началото на възхода, ще сложите край на безпричинните съмнения и колебания във възможностите ви. Подобряването на положението ще бъде силен импулс за повече изяви. Все пак трябва да бъдете по-внимателни. Колкото и лесно, и гладко да протича всичко, вие не бива да се подлъгвате и да правите необмислени ходове. Това ще крие много рискове от провал на дейността ви още в началото. Бъдете по-разсъдливи и земни. Не се самозабравяйте и не мислете, че всяко ваше мнение е най-точното. Всяка ваша крачка трябва да е добре пресметната и премислена.
Ваш колега ще ви помоли за помощ. Отзовете се и съдействайте. Вашата помощ ще донесе много успехи на колегата и ще ви спечели верен приятел, на когото ще можете да се доверите и да се облегне те в трудни моменти. Вашата щедрост ще бъде оценена по достойнство. Колкото по-добри и всеотдайни сте към хората, толкова повече ще ви се връща добрината.
Интимният ви живот наблиза в нежна фаза. Незабравими мигове предстоят и те ще ви направят много щастливи. Отделяйте повече време за любимия човек и ще се уверите в искреността му. Направете миговете заедно още по-романтични и ще ос­танете много доволни. Хармонията в любовните ви отношения ще ви донесе стабилност и в работното ви ежедневие.
Ще получавате похвали навсякъде. Вашите началници ще ви предпочитат и няма да крият пристрастията и симпатиите си към вас. За този момент това няма да породи завист и злоба, защото Вие ще бъдете чаровни и магнетични и всички ще се отнасят с добри чувства към вас.
Не може да се възгордявате и да парадирате с новото си положение. Не отклонявайте нито една покана и се възползвайте се от шанса, който ви изпращат звездите, както и да стабилизирате служебното си положение. Поставете основите на бъдещи дейности, за да може да се развивате и занапред.


През този месец повечето от вас ще бъдат в центъра на обектива. Техните успехи най-после ще бъдат за­белязани и те ще попаднат под блясъка на прожекторите. Признанието им ще бъде за тях отплата за дългия и усилен труд. Всички ще ги поздравяват и ще им честитят. Всички ще признаят вашите професионални качества. Това много ще ви зарадва. Дълго вре ме чакате признание. Успехите ви най-после ще бъдат забелязани.
Този шум около вас ще донесе и значителни парични постъпления. Сега вече ще можете да си позволите да направите толкова отдавна мечтаното пътуване и да се отдадете на забавления. Вашият партньор ще бъде много щастлив и нищо не може да помрачи усмивките ви. Все пак, бъдете много внимателни в какво влагате парите си. Съществуват много реални рискове от измама. Вие сте трезвомислещи хора, които не бива да позволяват да ги подмамят с красиви думи.
Въпреки, че през този месец вие ще бъдете ангажирани с работа и с колеги, ще общувате повече по бизнес-въпроси, вие ще имате време и за ваша та голяма любов. Щастието ви няма да бъде пълно, ако не споделите с любимия си човек.
Вашите успехи ще зарадват и него. Погрижете се да не се чувства пренебрегнат. Въведете партньора си във вашите среди и го направете съпричастен на щастието си. Вашата любов ще стане още по-красива, ако поглезите с нещо партньора си. Помислете за подарък или за романтичен уикенд сред природата.
Пазете много здравето си. То зависи изцяло от вашите действия и ритъма ви на живот. Не си позволявайте да се храните на крак или да прескачате хранения. Редувайте часовете на работа с почивка и така ще дадете възможност на тялото ви да се възстанови. Не си правете експерименти. Осигуря вайте си поне по няколко часа на седмица самота. Тя ще бъде като мехлем за опънатите ви нерви. Ти шината и спокойствието ще изтрият следите от непрекъснатия стрес, на който сте подложени. Важно е да се наспивате добре и да не прекалявате с физическите усилия.
Предстои месец на професионален възход и романтика. Ще имате нужда от повече спокойствие. Потърсете го в дома си и сред роднините си. Не прекалявайте с развлеченията и забавленията, за щото ще претоварите организма си. Не се отда­вайте и на физически упражнения.
През предстоящия месец представителите на тази зодия трябва да се скрият и да не се обаждат каквото и да се случи. Опитайте се да из паднете в летаргия. Каквото и да направите в работата си, няма да е удачно. Винаги ще ви критикуват. На моменти вие ще си мислите, че има създадено някакво настроение срещу вас. Не е така. Просто сега не е вашият момент. Трябва да бъдете по-ниски от тревата. Ако възникнат някои проблеми, по-добре отложете решаването им за по-късна дата. Не давайте да се разбере, че сте затруднени. Колкото и да ви е труд но, запазете усмивката си, за да не става ясно, че сте в критичен момент.
В личния ви живот отново трябва да запазите спокойствие и да бъдете по-внимателни в приказките си. Когато не е нужно, не правете изказвания. По-до бре е да премълчавате мнението си, отколкото да го изказвате точно в този момент. Запазете само обладание и се контролирайте. Не се нагърбвайте с повече работа, отколкото можете да свършите и не поемайте никаква инициатива. Ще ви се струва, че сега е най-благоприятният момент за направата на някои подобрения в дома ви. Не го правете, защото рискувате да влошите за дълго време отношенията с постоянния си партньор.
Спокойно бихте могли да си вземете отпуск и да поработите върху бъдещите си планове. Разработете идеите си и преценете всякакви варианти за реализация. Избягвайте многото контакти и гледайте по-дълго да оставате сами. Така ще съхраните нервите си и няма да се получат конфликти.
Любовта ви е в застой. Поведението ви спрямо партньора ще бъде критикувано и вие ще търсите начини да се поправите. По-добре е да не използвате идеите си за изненади или за романтични пътувания, защото те няма да срещнат одобрение. Едно добре поднесено извинение, с обяснение на затрудненията, в които се намирате ще свърши много по-добра работа. Повече нежност от ваша страна ще съживи охладнелите чувства и ще ви донесе незабравими мигове на топлина и интимност.
В края на месеца нещата започват леко да се опра вят и ще имате възможност да прокарате свои идеи в работата си. Бъдете по-внимателни и не предприемайте все още дела, които ще изискват влагането на много пари. Не рискувайте, колкото и да ви се вижда подходящ моментът. Добре ще е да изчакате чак до средата на следващия месец, когато е възможно да получите и по-стабилна подкрепа.
Пригответе се за много неприятности през този месец. Не става ду ма за служебни проблеми. Напротив – в работата ви всичко върви на пред с постоянни темпове. По-добро от това не може да се очаква. Оставете неща­та в службата да следват своя ход и само изпълня вайте неотложните си ангажименти. Не се ангажирайте с повече задачи, защото няма да имате възможност да се справите.
Съберете цялото си търпение и толерантност, за да посрещнете дрязгите и неприятностите в личен план. Ваши близки ще ви обвинят неоснователно. В никакъв случай не реагирайте бурно. Запазете самообладание и не коментирайте. Ще ви обвинят пред много роднини и вие ще трябва да се защитите. Проявете цялото си пословично възпита ние и дипломатичност, за да можете да излезете с чест от ситуацията.
По-добре прекратете връзките с този човек, за да нямате и в бъдеще неприятности. Ще се опитат да ви окалят, за да представят себе си в до бра светлина. При изясняване на обстоятелствата не бъдете многословни. Бъдете кратки и ясни. За­щитете себе си без да нападате другите. Опитай те се да се овладеете и да подтиснете гнева си, за да не загубите добрите позиции, които сте завоювали до момента. Обвиненията срещу вас ще бъдат доста тежки и ще целят да ви окалят и злепоставят. Като размислите, ще разберете, че всичко е направено с цел да претърпите материални за губи.
Поработете над психиката си. Вие имате забележителен самоконтрол. Не позволявайте да се раз клатят нервите ви и да избухнете. Острата реакция няма да елиминира проблемите, а само ще ги задълбочи. Положете всички усилия, за да реагирате сдържано и достойно, за да може да излезете победител от цялата ситуация.
В никакъв случай не позволявайте нервното напрежение да се пренесе и в отношенията с партньора ви. Това може да доведе до сериозна криза. Не обвинявайте любимия човек несправедливо, защото той ви съчувства и ви разбира.
Натрупалите се неприятности ще ви направят разсеяни и невнимателни. Не допускайте това да се случи, защото може да доведе до сериозни злополуки.
Пазете здравето си и не прибягвайте до успокоителни лекарства. Чаша топло мляко или чаша вино ще ви успокоят по-добре. С две думи – пазете се и се пригответе за битка. Само от вас зависи дали Ще издържите и ще можете в края на месеца да се поздравите с победа над интригите.
През този месец можете да спечели те много добри позиции в бизнеса си. Звездите, обаче, показват огромен риск, за който трябва да внимавате. Рискувате да се гмурнете в морето на удоволствията и да зарежете всичко. Внимавайте много, защото сега ви се предлагат чудесни възможности за реализация. Работи те ви вървят чудесно и не си заслужава да проваля те всичко, само защото сте си загубили ума. Пред вас стоят много проблеми за разрешаване. Опи тайте се да комбинирате служебния с интимния си живот. При една добра организация ще имате вре ме за всичко. Отделете деня за работа, а вечери те за любовните си авантюри.
Ако все пак решите, че ще трябва изцяло да се отдадете на любовта си, то тогава си вземете отпуска. Вашата незаинтересованост в службата би ви навредила много. Отпуската ще ви позволи да останете на позициите, които сте завоювали до сега без да влизате в конфликти. Много ваши колеги ще се възмущават и ще сплетничат зад гърба ви, без да проявят никакво разбиране. За тях това ще е неразумно и повърхностно поведение. Много се пазете от скандали в работата си, защото ще бъде фатално за бъдещата ви реализация. До ри и да назрее подобна ситуация, то отминете я с мълчание и упорита работа. Демонстрирайте служебна активност и се правете, че не забелязвате злобните подмятания. Това ще е моментът, в който ще разберете на кого можете да разчитате за подкрепа в бъдеще. Ще видите, че са много малко, но са наистина предани и верни приятели.
Направете преоценка на отношенията си с колегите. Ще разберете, че досегашното ви поведение е било неправилно. Вие сте се стремили да помогнете на всеки, да услужите и да подкрепите всички, но сега те ще се обърнат срещу вас и ще из ползват временната ви слабост.
Ако излезете в отпуска, ще избегнете много неприятности и един напрегнат и изнервящ месец може да се превърне в красива любовна история. Тогава, обаче, вие няма да можете да прецени те колегите си отблизо и да отсеете приятелите от завистниците. Пред вас са две възможности, от които вие ще трябва сами да изберете коя да реализирате. Все пак, вие ще бъдете предупредени и това ще ви направи по-внимателни.
Ще има добри парични постъпления. Това ще ви накара да направите някои едри покупки за дома си.
Не се хвалете на колегите си. Запазете доброто си материално състояние в тайна. Все пак, не прекалявайте с харченето на пари.
За всички представители на тази зодия настъпва един доста напрегнат месец. Ще бъдете непрекъснато ангажирани с работа. Това напълно ви удовлетворява. За вас няма нищо по-приятно от това да се потопите в работа. Там е стихията ви. Разбира се, тези амбиции и тази всеотдайност ще доведат и доста значителни успехи. Успехи те през предишните месеци са ви дали крила и сега с нови идеи и нови сили ще се впуснете да реализирате направените от вас планове.
Забравете рискованите начинания. Усъвършенствайте вече направеното. Променете и подобрете. Сега не е моментът за въвеждане на нови дейности. Вече създаденото променете към по-добро и не се колебайте. Няма място за съмнения. Ако нещо ви тревожи, споделете с вашия най-доверен сътрудник и колега и оттам ще получите ценен съвет. Всъщност вие се нуждаете повече от морална подкрепа и малко окуражаване, отколкото от действителна помощ.
Доста добре вървят и финансовите дела. За сега всичко е нормално и няма катаклизми. Не можете да очаквате големи печалби, но няма и за губи. Всичко трябва да е много премислено. Реализираните ви идеи сега, ще дадат плодовете си през следващите месеци. За сега все още няма резултати. Въпреки това, положението в момента ви удовлетворява и можете да си позволи те да работите спокойно без да се тревожите.
Вие сте прекалено сигурни в правотата си.
Това е много добре в този момент. Сега ви трябва вяра в собствените сили. Само така ще успеете да направите всичко, което искате.
През месеца някои от вас ще пътуват. Бизнес-контактите ще са много ползотворни и ще дадат резултати веднага. Не се страхувайте да завържете разговор. Всяко запознанство ще бъде ползотворно. Само не се предоверявайте. Не споделяйте и не разкривайте напълно тайните, на работата си. Не казвайте на чужди хора за“ плановете си, защото има рискове да ви откраднат идеите.
Здравето ви е добро. Може да си направите профилактични прегледи. Все пак не рискувайте и се пазете от простуди.
Любовта ви е останала на заден план. Романтиката от предните месеци е отминала и сега вие се интересувате само от работата си. Не изолирайте партньора си. Споделете с него тревогите от ежедневието си и това ще е достатъчно. Ще получите и разбиране, и ценни съвети.
През този месец пред вас има чу десни възможности за реализация. Всичките ви планове могат да се осъществят. Те ще донесат със се бе си и мечтаната финансова стабилност. Всичко е във ваши ръце. Имате възможности да се реализирате и направите това, за което работите много време.
Но бъдете много внимателни. Вие не търпите да ви се противоречи. Ако искате да успеете сега, не бива да давате воля на думите си. Колкото и да ви е трудно, ще трябва да премълчите и да се сдържате. В никакъв случай не изпускайте нервите си. Всеки конфликт може да провали вашата кариера. В момента се движите по ръба на бръснача. Внимавайте да не се отклоните, защото последиците ще са много лоши за вас. Рискувате да провалите всичко. Положили сте огромни усилия да достигне те до това ниво и не можете да си позволите само заради странност в характера ви да се върне те много назад.
Все пак, вие сте хора със силна воля и ще успеете да се контролирате. Звездите ви обещават късмет във всяко начинание и добри финансови успехи. Точно през този месец ще разрешите едни от най-важните си проблеми и ще бъдете много до волни от постигнатото.
През втората половина на месеца запознанство с влиятелен човек ще ви помогне да осъществите свои планове, за които дори не сте и мечтали някога да ги видите реализирани.
За вас ще бъде много важно да не се отпуснете през този месец и да не си позволявате и ден дори да прекарате мързел. Ковете бъдещето си в момента. След това ще можете да си отдъхнете и да отпразнувате както трябва. Колкото и да сте уморени сега, съберете сили и продължете напред, , за да може да се поздравите с така дълго чакания голям успех. На всяка цена трябва да довършите започнатото. Всички чакат от вас това и не бива да ги разочаровате. Бъдете напористи и амбициозни, но бъдете и коректни, и сдържани.
През втората половина на месеца ще разберете за тайните планове на свой подчинен и това няма да ви хареса. Направете се, че нищо не знаете, но следете този човек. Не влизайте в конфликт сега, а отложете изясняването на ситуацията за по-късно. Бъдете дискретни и не давайте да се разбере, че знаете. Опитайте се максимално да изолирате този свой колега и да не му доверявате бизнес плановете си.
Пазете се от конфликт с близък приятел, защо то това ще е безсмислен спор.
Пазете здравето си. Най-вече ви вреди умората и нервното напрежение.
Предстои ви месец, изпълнен с прекрасни възможности да се докажете. Ще се изявите във всяка област, с която сте решили да се заемете. Пред вас ще възникват множество проблеми и ще има много неприятности, но нищо няма да е в състояние да ви спре. Вие сте решили твърдо да се преборите с негативните страни от работата си и да ги обърнете в своя полза. Ще се появят доста сериозни проблеми. Те няма да са в състояние да ви спрат. С лекота ще преодолявате всяко препятствие; изпречило се на пътя ви. Решили сте да излезете от задънената улица. Ще го постигнете на всяка цена.
Освен с огромната си воля и енергия, вие ще разполагате и с благоприятното за вас разположение на звездите. Те ще Ви помагат. Напрежението в работата ви ще ви доведе до нервност и конфликти с вашия партньор. Ще настъпи криза в отношенията, но само от вас зависи да потушите този пожар. Малко отстъпчивост и разбиране към капризите на любимия човек ще по стави нещата на мястото им. Все пак, това пререкание ще остави у вас едно дълбоко разочарование. След като прекратите конфликта, ще е добре да поговорите сериозно с вашия партньор и да уреди те неуреденото, да кажете неизказаното. Изяснете какви претенции всеки от вас има към другия и тогава преценете дали връзката ви удовлетворява. Един сериозен разговор ще постави любовта ви на нова, по-различна основа. Ще я насочи в положителна насока и ще се поуталожат нещата. Вие имате нужда от спокойствие, за да се разтоварите след служебните задължения. Ще бъдете доволни от развитието на нещата.
Физически сте в чудесна форма. Чувствате се силни и енергични. Справяте се много добре с всички предизвикателства. Тъй като вие се чувствате способни, ще поемете големи рискове. Това ще бъде печелившия ви ход. Именно тези, неразумни на пръв поглед постъпки ще ви доведат до успеха.
Предстои ви и малка промяна. Заемането с нетрадиционна за вас дейност ще ви донесе значителни приходи. Това ще ви даде възможност да се разпрострете по-нашироко във вашата област.
Парите, които се окажат в повече вложете в имот или в кардинално преустройство на жилище то ви. Промяната ще ви удовлетвори.
Запомнете: ходете с вдигната глава и се гордей те със себе си. Имате нужда от повишаване на самочувствието. Скромността ви пречи да покажете къде е мястото ви. Въпреки възможността за промени, никога не забравяйте основното си занимание. Довършете започнатите дела, за да не пострада репутацията ви.
Стрелците се чувстват най-добре, когато имат много работа. Те са много работоспособни и непрекъснато имат идеи, които могат да реализират. Те изпитват удоволствие от това да работят и хората около тях не могат да ги разберат. Когато се захванат с нещо, те изпипват всеки елемент и всяка подробност. Никога няма да свършат работата си немарливо или да я ос­тавят недовършена.
Стрелците са много чувствителни. Те не могат да разберат, когато леко ги закачате или им посочвате недостатък. Те се обиждат. Стрелците не разбират от шега. С тях трябва да сте по-сериозни и внимателни, ако искате да им бъдете приятели. Те не обичат чувството за хумор, защото го смятат за нещо повърхностно и несериозно.
Те са честни хора, безстрашни и свободолюбиви. Те са стриктни. Педантично обичат реда и чисто та и ценят у другите точно това качество. Всяко отклонение от техните норми за ред и чистота, за тях е немарливост. Предпочитат сами да си свършат работата и ни кога не се доверяват на другите.
Трябва да разчитате само на собствените си сили. Стрелците са непоправими оптимисти. Те притежават най-силната вяра в доброто бъдеще. Целият им живот преминава в работа за осъществява не на мечтата им. Те са убедени, че бъдещето, кое то идва ще бъде много добро дори и от най-бляскавото минало. Не ги ограничавайте и те ще разкрият пред вас един прекрасен характер на всеотдайни, предани и трудолюбиви мъже.
Огромната енергичност, характерна за Стрелците се засилва още повече през този месец.
Предстои ви много динамичен месец. Няма да има те нито минута за мързелуване, но затова пък събитията около вас ще бъдат само хубави и ще ви залее вълна от положителни емоции. В работата ви всичко върви с лекота и вие сте се утвърдили, за това можете да забавите темпото и да изпълнявате само рутинните си задължения. Не предприемайте нови инициативи и не поемайте допълнително работа. Обърнете внимание на любимите си хора. Добре е да бъдете повече сред близките си, за щото там атмосферата ще е чудесна. Много весели събирания, много щастливи мигове. Бъдете по вече у дома си и не разпилявайте сили в безсмислени пътувания. Събирайте се с приятели и обърне- те внимание на всеки. Пазете се от леки простуди, защото те могат да развалят настроението ви за няколко дни, а вие не искате това. Любовта ви е щастлива и красива.
Пред вас стоят много важни въпроси за разрешаване. Във всички области на живота вие ще сте изправени пред проблеми, в които трябва да застанете на твърди позиции и да изкажете ясно мнението си, давайки предпочитание на точно определена страна. В работата ви колегите са се разделили на два лагера. Всеки ще иска да ви привлече на своя страна. Изборът, който ще направите трябва да е правилен, за да няма място за съжаления, после.
Преценете много добре възможностите, кои то ви се представят и правотата на доводите, кои то ви изтъкват. По време на вашето колебание и размисъл е възможно да се пуснат слухове за вас, но вие не трябва да им обръщате внимание, защото интригантите ще са много умело прикрити. В своя избор не бива да се влияете от становището взето от ваши близки колеги, нито да се поддавате на убеждения, и обещания без никакви гаранции.
Ако имате нужда от съвет, обърнете се към вашите роднини и близки и споделете с тях проблемите си. Изслушайте и тяхното мнение, но без да го приемате направо. Пречупете през собствения си мироглед и принципи. Колко то и да ви е трудно, към средата на месеца ще трябва да кажете решението си. Ако сте вникнали в същността на нещата, вие ще сте направили правилния избор. Доста проблеми за разрешаване са поставени и в дома ви. Пререкания между близките ви ще ви принудят и тук да вземете страна. В този конфликт, обаче, вие ще можете да запазите неутралитет. Това ще бъде единствено правилното решение и ще ви помогне да избегнете ненужни и натоварващи разправии и караници. Звездите ви изпращат просветление. Вие ще имате възможност да се изразявате изключително ясно и да взимате правилните решения. Всичко ще можете да вършите с невероятна лекота и това ще ви предпази от допускането на грешки.
Въпреки благоприятното влияние на звездите, не сте предпазени от вашите човешки недостатъци. Внимавайте да не избухнете или да проявите нетърпимост към околните. Не показвайте лошите страни на характера си и се контролирайте. Пазете се от лицемери, които ще се опитат да ви подведат. Ласкавите им думи лесно ще ви заслепят и може да се подлъжете. Не приемайте нито една дума за чиста монета, а премисляйте всичко, което ви кажат. Ще се наложи в края на месеца да се изправите и пред колеги те си, и пред роднините си и ясно и открито да изкажете мнението си. Това ще ви спечели само уважение и признателност. Вашата искреност към околните ще ви донесе много плюсове и шансове за повече изяви в бъдеще. Не показвайте пред другите колко сте напрегнати и изнервени. Научете се да криете чувствата си, за да не бъдете уязвими.
Пред вас се открива чудесен месец. Всичките ви дела са наред и вие можете да си позволите едно наистина пълноценно отпускане. Безделието сега е любимото ви занимание и вие можете да се посветите изцяло на това. Няма да имате желание за никаква работа. Вашите роднини и приятели с радост ще ви помогнат като поемат задълженията ви.
Любовта ви е щастлива и вие сте много доволни. Склонни сте да прекарвате дните си замечтани, загледани през прозореца. Изживейте тези мигове и им се насладете.
Все пак не се отпускайте напълно. Добре ще е през втората половина на периода да започнете постепенно да се връщате към обичайните си задължения. Направете лека подготовка за следващия натоварен месец. Ако не си помогнете сега, след това ще ви е много трудно. Проявете повече разум и се подгответе от по-далеч. От опит сте се убедили, че винаги съжалявате, когато оставя те всичко за последния момент.
В службата нещата са в застой. Това не означава провали и регрес. Напротив – всичко върви спокойно и умерено. Това ви дава възможност да не се ангажирате прекалено много с работа, а да се посветите на щастието си в любовта. Дори колегите ви и завистниците са спрели да плетат интриги и са в почивка. Вие сте много добре, за щото това спокойствие ви е много нужно. Този месец ще подейства като балсам на изопнатите ви нерви. Ще получите пари, които сте се отказали да чакате. Точно сега, когато вече сте из губили вяра, че ще ги вземете, те ще дойдат. Това ще ви даде повод да празнувате и да съберете роднините и приятелите си. Не се заключвайте у дома. Бъдете по-контактни и не се отчуждавайте от близките си хора.
Направете и романтични вечери сами с любимия човек. Ще останат незабравими спомени.
Здравето ви е чудесно, но това не означава, че трябва да се занемарите. Време е да започнете да се грижите за формата си. Леки физически упражнения ще ви повлияят много добре. Не прекалявайте с цигарите. Не тормозете ума и тялото си с безсъние. Водете по-разумен живот.
В края на периода е добре да започнете да набирате инерция за следващия месец. Почнете по степенно и бавно, за да не се претоварите, кога то започнат многото ангажименти и трудности. Вие, разбира се, бихте се справили и с най-тежките ситуации, но ще е хубаво да облекчите програмата си предварително.
През този месец вашето ежедневие ще бъде преситено от контакти. Много плодотворни и благоприятни за вашето бъдеще. Не си позволявайте да пренебрегнете нито една оферта. Не се поддавайте на желанието за един час да заключите вратата и да не виждате никого. Можете да изпуснете важен момент. Всяка среща, всеки разговор могат да се окажат за вас много важни и решаващи за бъдещата ви реализация. Запознанствата ви сега ще дадат много добър старт на един ваш нов проект. Ще се запознаете с много хора и ще намерите сили да осъществите промяната, за която мечтаете – дори да смените работата си или местожителството си. Замислената смяна ще бъде много удачна и ще донесе подобряване на материалното ви състояние.
Сега е моментът да изчистите задълженията си към приятели или роднини. Не е добре хората да останат с впечатление, че живеете на техен гръб.
Въпреки замислената от вас промяна, в момента вие нямате проблеми с работодателите си и сте доволни от развитието на нещата. Усилията ви през предишните месеци сега ще дадат резултат. Ако сте се излежавали и не сте се съобрази с моя съвет, сега ще ви бъде трудно.
Осигурете си тишина и спокойствие. Всеки ден по малко време се отпускайте напълно и така ще имате сили да работите пълноценно.
Вечерите ви ще са весели и шумни, ще бъдете обградени с много приятели. Почивните ви дни ще са сред компании и много хора. Непрекъснато ще има те покани за гостуване и вие доста ще се колебае те къде да отидете. Избирайте по-малко познати те ви, защото сред тях ще срещнете нови личности и ще завържете много хубави приятелства.
Там ще намерите хората, които утре ще ви подадат ръка в труден за вас момент. Разбира се не бива да пренебрегвате и старите, изпитани и верни ваши приятели. Но ще имате време за всичко. Веселието ви разтоварва и така ще си почивате пълно ценно.
Много внимавайте за здравето си през този месец. Има опасност от изостряне на хронични заболявания. Внимавайте особено много с алергиите. Пазете се и взимайте лекарства, за да премине този период по-леко за вас.
Любовта ви е щастлива. Ще имате много романтични мигове. Осигурете си поне една вечер сами и ще ви останат много хубави спомени. Не пренебрегвайте половинката си, а обръщайте повече внимание и бъдете по-нежни и внимателни. Можете да доставите това удоволствие на любимия човек.

Няма коментари:

Публикуване на коментар