вторник, 29 декември 2015 г.

ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ НОЕМВРИ 2016


През ноември 2016 година, зодия Овен  няма да се чувстват съвсем комфортно, за тях месецът ще премине  в напрегнатост и сътресения.
Желанието да рискува­те и да излезете победители и от най-заплетените ситуации ще ви отправи към трудно предвидими постъпки. Старайта се се все пак да рискувате премерено, въпреки че самият риск е с благородна кауза­. Използвайте огромната си енергия за важни и полезни цели -в творческата си реализация или в ин­тимната област. Средата на ноември – не е най-подходящото време за големи събирания. Обсто­ятелствата могат да накарат Овните да влизат в противоречие с устано­вените правила. През последната де­када на ноември бъдете внимателни, когато пътувате и избирайте прецизно хората, с които общувате. При Овните този месец се засилва жаждата за знания.
Ще се стараете да научите повече във всяка област на живота, което може да ви от­веде до различни експерименти и из­следвания. Успех ще имате в обучението, получаването на нов оп­ит. В личните отношения през първата половина на ноември може да изплу­ват нерешени по-рано проблеми, които ще се наложи да решите, особено онези, които са от съществено значение за живота ви. Вто­рата половина на ноември ще бъде по-хармонична в личен план: ще почувствате топлина и разбиране от партньора. Важността на интимните връзки нараства в края на месеца.
През ноември типичните представители на зодия Овен е хубаво да се заемат с работата си, вместо да се опитват да устроят лич­ния си живот. Зарядът от енергия, който притежавате, ще помогне навсякъде да успя­вате. Колкото повече пътувате и се сре­щате с хора, толкова по-благоприятни условия ще се формират за осъществя­ване на личните ви планове. На­мирате се в добра физическа форма и от голяма полза ще бъдат за вас занима­нията със спорт и физическото натовар­ване. Можете да планирате пътувания, било то в страната, или извън нея. Не се от­казвайте от команди­ровка, ако ви предложат такава. Ноември е успешен месец за всички, които учат или се занимават с инте­лектуален труд, водят преговори, реклами, защитават научни трудове. Изгодни ще бъдат преговорите с чуждестранни партньори, ще получите добри новини от чужбина.
Много от Овните ще имат възможност да се образоват сполучливо и за засилят авторитета си. За по-голямата част от Овните ноември ще премине успешно. Но за тези от вас, които са родени в началото или среда­та на зодиакалния знак, не трябва да планират значителни промени в живота си, особено ако им е нужен късмет и бла­горазположение на съдбата. Желателно е да намалите активността си, да бъдете по-скромни и сдържани. Обстоятелствата не са благоприят­ни за търсене на истината, съдеб­ни дела, контакти с представители на закона и администрацията.


Телци, вярвате ли в чудеса? Трябва да знаете, че се­га точно чудесата ви предстоят. Краят на есента може да се окаже загадъчно и чудно време за вас. През ноември Телците е необходимо да насочат усилия си към започнати пред време дела като най-накрая ги решат. Време е да събудите дремещите си та­ланти, които навярно притежавате във високи стойности.
Това може да бъде както нова профе­сионална сфера на дейност, така и ново хоби. Най-важното е да сте в движение. Възможно е да желаете да промените света за­почвайки със себе си. Периодът е особено подходящ за вдъхнове­ние и да смяна на имиджа. Перфектн ще се за­държите на гребена на модната вълна.
Бурните купони и развлеченията ще внесат разнообразие в живота ви. Планетите са разположени така през ноември, че типичните предста­вители на Телец, ще бъдат по-решителни и смели, а понякога и твърде безразсъдни. През този месец избягвайте ри­скове, от които не се нуждаете точно в момента– те са твърде нежелателни и могат да доведат до нараня­вания от различен характер. През първата половина на ноем­ври трябва да свършите цяла­та работа, която все отлагахте. Заемете се с това още в пър­вите дни на месеца, защото в проти­вен случай работата ще започне да се струпва върху ви лавинообразно.
В първа­та декада на ноември за много от вас ще се окаже неподходяща за да изглаждане на деловите и личните отношения, за общуване, за повеждане на отговорни срещи и преговори. Вто­рата и третата декада на месеца ще бъдат по-ползотворни. Можете да се заемете с укрепване на организма, да си правите изследвания, да се полекувате в санаториум. През ноември не е желателно да рискувате финансо­во. Там където се надявате да спечелите, ще претърпите неуспех, но парите могат да дой­дат откъдето най-малко оч­аквате. Не бива да вземате заеми, защото по-къс­но ще ви е трудно да ги върнете, а може и да изпаднете във финансов ко­лапс. Успешни обаче ще се ока­жат застрахователните договори, кои­то сключите този месец.
Те не само ще ви бъдат от полза при нещастен слу­чай, но и ще ви донесат дивиденти в бъдеще. Най-много успехи през ноември ще имат Телците, родени в началото на зодиакалния знак. Можете да осъществите много положи­телни промени в живота си като цяло. Имате много енергия, за да реализирате плановете си, а благоприятните обстоятелства ще помогнат за тяхната бързото им осъществяване.
Последният месец на есента при зодия Близнаци може да се характеризира със следното: всеки един сам изгражда собственото си щастие. Разположението на Меркурий и Слънцето не ви обещава лесни победи, но говори за това, че сте способни на значителен напредък, ако не сте мързеливи. Или сами ще се организирате и амбицирате за сериозни дела, или съдбата ще напра­ви това наместо вас. С други думи, не си гу­бете времето: запишете се на курс за повишаване на квалифика­цията, преборете се с вредните порядки, тренирайте своята точност -направете всичко, което е важно за вас в момента. В края на месеца звездите ви пред­вещават интересно запознан­ство.
Посещавайте активни мероприя­тия, прекарвайте повече време сред хора и приятели. Ако вашата силна енер­гия си търси разтуха, то сигурно ще се появят близки, които ще се нуждаят от помощта ви, с което вие ще се съгласите с отзивчивост. С една дума, вие сега не сте просто около събитията, а се намирате точно в центъра им, в тяхна­та същност. За Близнаците, ноември ще донесе дейност в личните взаимоот­ношения – често ще поемате инициати­вата. Повишена наклонност към изясня­ване на отношенията, придружена от чести конфликти. Въпреки това през този период, всички, които не са особеон доволни от връзката си, ще го разберат и ще го съобщят на партньора си.
Първата част на ноември ще ви донесе срещи на бивши любовници. В този случай могат да се породят ми­сли за възстановяване на отношенията. Но, отново започната такава връзка е малко вероятно да продължи дълго.
През втората половина на месеца ви очаква много романти­ка. През този период като цяло се подо­бряват отношенията с вашите деца. Ноември е възможно да бъде и най-трудният месец от тази година. Най-вероятно, ще ви се наложи да се настроите към плановете на други­те, но не и да осъществите своите, да се вслушате мненията на други, вместо да изразите своето отношение. Самочувствието ви може да бъде на­кърнено от придвижването на колегите, от успешните действия на конкуренти­те. Близнаците, родени в края на зодиакалния знак, може да имат обтегнати отношения с ръководителите си. Не са из­ключени събития, които могат негативно да повлияят върху репутацията и соци­алния ви статус.
Много сложно, конфликтно време ще се окаже края на месеца. През този период Близнаците, родени в края на зодиакалния знак, е желателно да се дистанцират от про­фесионалната си дейност, да се погри­жат за здравето си, да не планират ва­жни събития. Ноември не е най-добри­ят месец за общуване, преговори, офис дейности. Неуспехите може да завър­шат със съвещание с присъствието на шефа ви. Поради вероятността от нара­нявания не е добра идея да спортувате, трябва да намалите физическото натоварване, а в края на месеца не е желателно и да шофирате.
Ноември 2016 за Раците означава хлад само зад прозореца, а за душа­та – градивен пламък. А с какъв точно пламък ще се сгреете: до­машното огнище, любимо същество или сериозен план в работата – решавате само вие. Звездите ви обещават положителен и деен месец. Но не би­ва да чакате нещата да се решат от са­мо себе си. Сега периодът е много бла­гоприятен да проявите себе си, да раз­виете талантите и умножите способно­стите си.
През ноември е време на умножаване във всеки един смисъл. В последната декада на месеца от­делете още внимание на децата, на вкарването на ред в нещата, които зависят от вас. В проти­вен случай състоянието на хаос ще ви попречи да вземете нужните решения или, например, да предизвикате крити­ка от посока на началството, да попад­нете в зависимо положение.
Дейност в работата очаква типич­ните Раци през целия ноември. По време на този период ще бъдете дос­та дейни, в отношенията с колегите ще бъдете напористи, но и открити. Не са изключени конфликти със сътрудниците ви, защото сега сте склонни да де­монстрирате истинското си отношение към тях. През този месец трябва да отделите повече внимание на спорта. Всяка физическа активност ще бъде от полза за вашето здраве и укрепва­нето на организма. През първата поло­вина на месеца трябва да се върнете към решаването на отлаганите по-рано домашни и семейни въпроси, осо­бено ако сега те са се активизирали и изострили. Втората половина на ме­сеца ще бъде по-благоприятно време, което ще ви позволи да изгладите от­ношенията в семейството, да направи­те дома си по-комфортен. За Раците, които са родени в различ­ни периоди от своя зодиакален знак но­ември ще премине нееднозначно. Тези, които са родени в края на зодиакалния знак, има добри перспективи за израст­ване в длъжност, за общуване със сво­ите началници, осъществяване на ам­бициите.
Ще се ползвате с добра репу­тация сред ръководството, ще се въз­ползвате от покровителството и под­крепата на влиятелни хора. Правилно ще постъпите, ако се съсредоточите и концентрирате върху работата, карие­рата и реализирате своите способности и възможности. Не трябва да поставяте акцента върху личния си живот, да на­стоявате на своите желания и търсите внимание от близките си. Би било раз­умно да отложите покупките за след­ващия месец, да не вземете кредити и да не подписвате финансови договори.
С трудности могат да се сблъскат Ра­ците, родени в началото на зодиакал­ния знак. Те могат да се чувстват умо­рени. Същевременно да им липсват сили за самостоятелни реше­ния и осъществяването им в живота. Не са изключени неблагоприятните обсто­ятелства, които да противодействат на вашата инициатива, на товара на отго­ворностите и задълженията, които ня­ма никак няма да ви бъде лесно да но­сите. За да не се загубите увереност в своите сили не планирайте дейности, които изискват голямо изразходване на енергия. Не трябва да разчитате и на щастливото стечение на обстоятелства­та. Сега по-мъдро е да плувате по течението, отколкото да настоявате на свое­то. Бъдете внимателни към здравето си, вземайте превантивни мерки, не забравяйте и за почивката.
Обстановката през месеца ще бъде много напрегната за вас. Ще изплуват твърде много нерешени въпроси. За да не пострадате от сплетните и ин­тригите, съхранете спокойното разпо­ложение на духа тялото си. Преживейте неприят­ния период без да се поддавате на провокацииите. В началото на месеца са възможни недоразумения във връзкъ сс доку­ментите. Проверявайте достоверност­та на получените данни.
През втората седмица на месеца вашата  инициа­тива ще се сблъска с неприятно­сти. Нещата се регулират през третата декада на месеца. Получавате отлич­ен начин да проявите в най-пъл­на степен своите делови качества и ор­ганизаторски способности. Не спирайте по средата .Придържайте се към правилото: пътят дава сили на хората, които се стремят  към целта. Периодът е много удобен за то­ва да отделите повече внимание на лю­бимия човек. Позволете си и се разглезете с  при­ятни дреболии и обстоятелства, които ще способстват за издигане на опти­мистичния ви дух, да ви вдъхновят.
Разположението на планетите през ноември ще донесе на Лъвовете, много романтика. Сега ще стане­те по-активни и напористи в отношени­ята си с противоположния пол, ще пое­мете инициативата в отношенията, дори и ако  това не е типично за вас. Този месец ще бъде благоприятен за занимания със спорт, за участия в състезания от разнообразен характер. След­ва да отделите по-голяма внимателност и за спортното възпитание на децата си. Първата половина на ноември ще ви до­несе срещи с личности, с които ви е свързва­ло приятно общуване в миналото. През втората половина на месеца ще имате възможности за флирт и запоз­нанства, както приятелски, така и с ро­мантичен характер. Настъпва един от най-успешните ме­сеци на годината, период на благопри­ятни промени. През този месец много обстоятелства от вашия живот ще се променят от към положителната им страна. Появяват се отлични възможности за делово и приятелско общуване, за ин­телектуално утвърждаване.
Можете да разчитате на перспективни предложе­ния, успешен бизнес, бързо оформяне на документи. Успешно ще преминат преговорите, защитата на проекти и ре­кламните акции. Ноември е месецът на вашите способности, на изпълнение на творческия ви потен­циал, на енергията и инициативността ви. Травмоопасният период е останал в миналото, сега от съществена пол­за ще ви бъде активният начин на жи­вот, заниманията със спорт. Можете да увеличите физическото си натоварва­не, и предприемете  кратко пътуване. Пътуванията ще повишат тонуса ви, ще ви до­несат позитивни впечатления. При това са възможни интересни запознанства. Тези от вас, които са планирали покуп­ки, ще направят изгод­но това и ще се сдобият с желана тех­ника, телефон или автомобил. Лъвове­те, родени в края на зодиакалния знак, втората и третата декада на месеца ще им донесе добри благоприятни условия за ли­чен живот, почивка, развлечения, а съ­що така и да създадат  ред във финан­совите дела.
Обстоятелствата през  този месец ви по­ставят пред ситуация на избор и ви при­нуждават да се включите в борбата. А с какво  и защо ще се борите – със съседи­те си поради техните отвратителни на­вици или като цяло за своето щастие – ще решите самите вие.
Съществува заплаха да станете жертва на изма­ма от страна на недобросъвестни хо­ра. Поради това вашият природен рациона­лизъм следва да бъде включен на пъл­на мощност.Част от  времето  ви ще отнема общуването с висшестоящите инстан­ции. Но за вас бюрократичните екзе­куции са дреболии, ще се справите от­лично с тях. Не бива  да определяте отго­ворни срещи, изказвания, да  отидете  в командировка или да организи­рате шопинг турове. В превозните сред­ства бъдете бдителни и пазете вещите и документите си.
Не се доверявайте на клюките. Внимателно прове­рявайте деловите документи. В средата на месеца имате всички шансове да намерите нужната инфор­мация.Ще намерите от­говор на някои философски въпроси от живота. Периодът е твърде подходящ за обучение и повишаване на квалификацията ви. През втората декада на месеца ва­ши близки или съседи могат да заявят свои претенции. Гледайте философски на нещата и се подгответе за компро­миси. Представителите на  Деви през ноември ги оч­аква повишена активност в домашните дела. По това време можете да плани­рате изпълнението на всякакво занимание у дома, особено такава, която изисква физическа сила или енергичност.
Пе­риодът е благоприятен за ремонт, но не е препоръчително да си купите нещо за неговото извършване през първата половина на месеца. В отношенията ви с роднините могат да възникнат конфликти. Но също така ще станете по-искрени и открити, което ще ви позво­ли да изясните вътрешно-семейните от­ношения.  Постарайте това да стане по-меко. През първата половина на месеца бъдете твърде внимателни ко­гато пазарувате,  ако искате да си купувате скъпи дрехи. Най-важните покупки е по-добре да отложите за по­следната декада на ноември – по това време те ще бъдат по-успешни. През месец ноември животът на много Деви едва ли ще бъде тих.
Предстои ви да решавате проблеми, да преодолява­те препятствия, и да изглаждате сложни отношения. Девите, родени в края на зодиакалния знак,  мо­гат да се развият отношенията с начал­ството. Възможни са конфликтни отно­шения с влиятелни хора, събития, кои­то да повлияят негативно на вашия ав­торитет и влошаващи социалните ви позиции. Девите които са , родени в края на зодиакалния знак, най-сложен, напрег­нат период, ще се окаже края на месе­ца. През това време е желателно да огра­ничите контактите си, да не насрочва­те срещи с началството, и да се занимавате със спорт или да сядате зад вола­на на автомобила си.  От­кажете се и от самолетни пътувания. Сле­дете за здравето си, нервните пренатоварвания могат да повлияят негативно върху самочувствието ви. Ноември 2016 не е благоприятен за общуване, умствена рабо­та и  канцеларска дейност.
Деловите пре­говори няма да  бъдат успешни, оф­ормянето на документите ще бъде съ­проводено с много нерви и похабяване на сили, а отношенията ви с приятели­те са заплашени от караници и нераз­биране.
Състоянието на нещата в работата ще изисква активизиране на творче­ският ви талант. Очаква ви раз­ширяване на връзките, множество преговори и твърде нова информация. Периодът е  подходящ за обогатяване на знанията и завързването на полезни запознанства. И това е най-вече акту­ално за първата половина на месеца. Ценете стабилността в кон­тактите и се стремете към реални планове. Ще бъдете приятно удивени от многото перспективни предложе­ния, излизащи от приятели или познати. Ако искате да промените не­що в своя живот  пре­доставя Ви се отлична възможност.
Предстои ви да вземете много  учас­тие в живота на братята или сестрите си, за да им помогнете да определят житейската си цел или професиона­лното обществено положение. През този месец за типичните Везни ще донесе много пътешествия. Ще забележи­те, че започвате по-малко време да прекарвате на едно място и все по-често да сте в движение. Пътуванията ви ще бъдат успешни, но са­мо в тези случаи, в които не сте извънредно много припряни и не бързате. През но­ември ще станете по-активни и напористи в общуването. За вас няма да е проблем да установите нови при­ятелски запознанства или първи да започнете разговор с непознат за вас човек. В общуването ще бъдете откровени и искрени, даже прекалено.
Този мани­ер на държане сега може да стане причина за кавги. През първата поло­вина на месеца не се препоръчва да си сменяте имиджа, Не е и най-добрият период за коз­метични процедури. Всичко това по-добре планирайте за втората полови­на на ноември. За повечето Везни ноември ще премине интензивно и успешно. Добрата физическа форма ще ви позволи да во­дите активен начин на живот, мно­го да пътувате, да се занимавате със спорт.
Настроени сте на скорост, наме­ренията ви навсякъде успяват. Някои от вас ще срещнат новата си любов по време на пътешествие или в компанията на прия­тели ще установите романтично запоз­нанство. В работата си можете да раз­читате на подкрепата на колегите си, на разбирането от делови­те си партньори. Колкото повече общувате, срещате се с хора, толкова по-ус­пешно ще вървят делата ви. Везните родени в края на зодиакалния знак намира се добри перспективи за подреждане на личния живот. Вие сте обаятелни и сек­суални, ползвате се с известност сред околните, обградени сте и се ползвате с вниманието на много поклонници. Ще бъдете доволни от отношенията с близ­кия човек, от покупките си, от финан­совото ви състояние. За повечето Везни ноември ще бъде благоприятен период. С проблеми могат да се сблъс­кат тези, които са родени в началото на зодиакалния знак. Може да се появи е умора, пренатоварване и напрегната обстанов­ка в работата.
Възможни са най-неочаквани обрати в делата ви, както с положителни, така и с лоши последствия. Обстоятелства­та ви поставят пред необходимостта да определите своята позиция и при не­обходимост да я отстоявате. През втората декада зад струващи­те ви се незначителни събития не про­пускайте началото на новия ви значим жизнен етап. Вие ще можете в пъл­на степен да приложите свойствени­те ви стратегически и тактически спо­собности, готовността да преодолява­те всякакви трудности. За своето мяс­то под слънцето ще ви се наложи да се борите. През втората половина на месеца са възможни интересни, съдържателни пътувания. Не губете от поглед своите нови познати. Рождения си ден се постарайте да посрещнете в спокойна обстановка. Не е желателно да се преуморявате. Ана­лизирайте бъдещите си планове.
Последният месец на есента ще за­помните с изясняването на заплете­на ситуация или пък ще намерите ре­шение на въпросите, които отдавна ви занимават. Разположението на планетите през ноември показва, че типичните пред­ставители на вашия зодиакален знак ще проявят висока активност по фи­нансовите въпроси. Сега ще можете да работите активно и да печелите па­ри, но и ще харчите парите си не по-малко енергично. Именно поради та­зи причина, ако искате да направите някакви спестявания, следва да обуз­даете собственото си разточителство. През първата половина на ноември често ще ви връхлитат спомени от ми­налото. Те могат да бъдат свързани с ваши бивши любови или отношения, които искате да започнете. Не са из­ключени срещи с хора, които са засег­нати от тази ситуация. Втората полови­на на месеца може да ви донесе тай­на романтична привързаност или лю­бовен роман. През ноември много Скорпиони ще решават въпроси, свързани с подо­бряване на материалното положение, ще намерят начин изгодно да раз­местят средствата. Трябва да бъде­те сигурни, че това ще ви се отдаде и в крайна сметка ще бъдете доволни от състоянието на своите сметки. Ще ви провърви и на добри покупки. Се­га можете изгодно да придобиете това, което ще ви служи дълги години: мебел, облекло, украшение, а същ та­ка битова и офис техника, инструмен­ти, телефони, автомобил. На някои от представителите на вашия знак ще им провърви успешно да решат въ­прос, свързан с недвижима собстве­ност, да закупят или сменят жилище­то си, да придобият земеделски учас­тък, вила. Не е изключена финансова подкрепа от страна на роднини, някой от близките ви хора ще ви помогне материално, ще ви върне заем. Този месец можете да вземете кредити, да взимате и да давате заем.
При Скор­пионите, родени в края на зодиакал­ния знак, продължава благоприятното време за осъществяване на амбици­ите, укрепване на позициите в рабо­тата, на отношенията с началството, уреждане връзките с други влиятел­ни хора. Обстоятелствата благоприят­стват изявяването на вашите способ­ности, на творческия ви потенциал. Успешно ще се осъществят пътувани­ята ви, много добри впечатления ще ви донесат пътуванията в други стра­ни, самолетните полети.
Увереността в себе си ще покори окол­ните и вашия любим. Подчертавай­те единствено своите достойнства и забраве­те за недостатъците си. Най-важното е в дома ви времето да е безоблачно. Са­мо така ще имате благонадежден тил. Ще имате възможност да се зае­мете с покоряването на кариерните ви­соти. Заемете се с нови дела.  Бъдете внима­телни в решаването на финансовите въпроси. Ако не желаете съдебни разпра­вии и скандали върнете точно навреме всич­ки дългове, направете си равносметка.
Не се доверявайте на клюките, информа­цията трябва да бъде проверена. Най-голяма заплаха за вас представляват електрическите уреди и изобщо работата с електричество. В края на месеца отде­лете внимание на дома и семей­ството си. През ноември типичните Стрелци ще проявят повишена дейност във всич­ки дела. Може да почувствате прилив на сили и ентусиазъм, ще станете по-енер­гични. Благодарение на това можете да постигнете много. Оп­итайте се да не проявявате излишна прибързаност и не поемайте много често рискове – това ще ви помогне да избегнете доста неприятности. Този месец е много подходящ за спорт.
Ефектът от спортните упражнения сега може да се забележи доста бързо. През първата половина на ноември е повишена веро­ятността от срещи със стари приятели, най-вече приятелки.
През втората поло­вина на месеца типичните Стрелци ще могат да разширят кръга на своите при­ятели и познати, като се обогатят с нови запознанства и приятни хора. Ноември за много Стрелци ще бъде най-активния и наситен със събития ме­сец на годината. Вие сте препълнени с енергия и решително настроени за осъ­ществяването на своите цели. Ноември е месецът на вашата начинание и де­лова предприемчивост. Ще осъществи­те плановете си, опирайки се както на собствените си сили,също така и на съдействието на обкръжаващите ви хора, кои­то ще включите към своите проекти. Можете да разчитате на продуктивни пре­говори, успешен бизнес, бързо офор­мяне на документи.
Периодът е изклю­чително удобен за определяне на отговорни срещи, защита на проек­ти и рекламни акции. Добрата ви физиче­ска форма ще ви позволи да водите ак­тивен начин на живот, да се занимавате със спорт, да увеличите физическото си натоварване.
Положението на Сатурн и Плутон ви обещава доста сили и вдъхнове­ние, заради това да започнете нова страница в живота си. А каква именно – ще решите вие. Имате възможсност този месец: ваши­те творчески предложения и начинания ще получат зелена светлина. Ще наме­рите това, което търсите даже, ако иска­те и да запишете детето си на детска гра­дина. Желанието ви да искате и смените имиджа си или да промените каквото и да е този месец ще се увенчае с успех. Вашите идеи и планове имат прекрасна възможност да станат истина.
Периодът е особе­но удобен за покоряване на нови върхове, а трудностите само ще ви вдъх­новят вместо да ви откажат. И каквато и да е амбициозна идея, с чието изпълне­ние се заемете веднага, ще намерите под­крепата на приятелите си. Ще успеете да отстоите своите изисквания във всяка една позиция. Положението на Слънцето говори за това, че  вие отде­ляте повече внимание на развлеченията и приятното об­щуване, посвещавайки времето си на приятелите и бидейки непрестанно в компании, които наистина ще ви изморят и отдалечат от вашата работата. Месец ноември за типичните Козирози ще е хубав  период за почивка.Възможнж и до  се появи стремеж към уеди­нение, ще можете да разберете себе си. Интересът Ви към собствения вътре­шен свят и духовно развитие също за­бележимо нараства. По тази причина това мно­го събития този месец ще се случ­ват по-скоро вътре в нас, в сравнение с във външния свят. През първата половина на ноември може да си припомните ми­нали цели и желания, през този пе­риод е твърде възможно да направите тяхно­то преосмисляне.
Разбирането на своите цели ще стане с наближаването на последната декада на ноември-Тогава  мо­жете постепенно да започнете реализа­цията на своите собствени идеи, после­дователно да се стремите към постига­не на целите си. За Козирозите, родени в различните периоди на месец, но­ември няма да премине еднакво. Най-активни и късметлии са тези, които са се появили на бял свят в началото на зодиакалния знак. Имате твърде много енер­гия, творчески възможности, морални и физически сили. Настъпва благопри­ятно време за демонстрация на вашите способности и творчески потенциал. Стре­мейки се към голямата цел вие сте спо­собни на сериозни положителни проме­ни в живота и в съдбата ви. А Козирози­те, родени в края на зодиакалния знак, ги дебнат лични и финансови проблеми.Твърде възможно е да не ви задово­лява обстановката на личния фронт, да предизвикат напрежение с  отношенията с близките, по същия начин и ситуацията във фи­нансовата сфера. Не поставяйте  акцента върху личните пробле­ми  и настойчиво да търсите изясняване на отношенията. В замяна да намерите отговори на своите въпроси вие можете да се оплетете в тях в повече . Не е изключено да се появят финансови трудности. Твърде вероятно е да не получите онзи приход на който разчитате. Ще бъ­де по-благоразумно до следващия ме­сец да отложите покупките, и да не взи­мате кредити, а също така и да не  подписвате финан­сови договори.
През месец ноември 2016 е най-добре да посве­тите себе си на бизнеса и работата. Ако сами не пожелаете доброволно да направите своя ритъм на живот твърде динамичен, то събитията сами ще под­редят нещата по подобен начин. Зато­ва изберете сами как повече ви харес­ва. Звездите говорят за това, че окол­ните напълно благосклонно са разпо­ложени към вас и набелязаните от вас цели.
Така че, от какъвто и да са ма­щаб вие ще съумеете да ги постигнете. Дерзайте! Твърде важна роля ще изи­граят два фактора: вашата интуиция и съветите на тези, които уважавате. Напълно вероятно е за постигането на поставените цели да ви се наложи да пожертвате нещо – личното време, интересите си или нещо друго. В последната декада на есента раз­положението на Слънцето и Уран ви обещава приятни сюрпризи и новости. Това е време на промени както на про­изволни и планирани, така и на спон­танни, по волята на съдбата. Разположението на планетите през този месец ще донесе на типичните Водолеи стремеж към реализация на собствените планове и идеи.
Същевременно ще бъдете способ­ни да привлечете за изпълнението на плановете си екип от единомишленици. Те виждайки вашата енергия и ен­тусиазъм с радост ще се присъединят към делото ви. Малко по-динамични ще станат отношенията ви с приятели­те. Не е изключено и сдобиването ви с нови приятели, най-вече с представи­тели на силния пол. Отношенията ста­ват по-открити, но тяхното изясняване да става по-често от обикновено. Ми­налите знания и опит ще ви бъдат по­лезни през първата половина на месе­ца. За получаването на нови знания и начало на обучение е много подходя­ща последната декада на ноември. През ноември вие сте активни, пред­приемчиви, оптимистично настроени. На много Водолеи им предстои да жи­веят на високи скорости – много да пъ­туват, да общуват и да се срещат с хо­ра. Доброто здраве, високият енерги­ен потенциал ще осигурят успехът ви в работата. Наслада ще ви доставят заниманията със спорт и физическото натоварване. Можете да разчитате на съдействието на колегите, благоразположението на началството. На много Водолеи ще им се отдаде вероятност да заздравят отношенията си прияте­ли и колеги, да установят нови полезни запознанства. Успешно ще преминат преговорите, към вас ще потекат при­влекателни предложения. Водолеите, родени в края на зодиакалния знак ще могат да поправят финансовото си по­ложение, да получат добри доходи, да направят добри покупки. Ще ви зарад­ват и събитията на личния фронт. През ноември вие сте обаятелни, привлека­телни, ползвате се със симпатията и благоразположението на хората. До­брият контакт на околните ще ви даде решителност, ще повдигне настрое­нието ви. Намерете време за почивка, развлечения, емоционално разтовар­ване, романтични срещи. Може да се възобнови романтична връзка от ми­налото, ще се срещнете с тези към ко­ито някога сте изпитвали чувства. До­бре ще премине пътуване в чужбина за почивка или по работа. Печеливши могат да се окажат контактите с партньори от чужбина.
Ако открай време сте намислили няка­къв нов проект, то сега е настъпило време да го изпълните. Разби­ра се, ще ви е нужна помощта на при­ятели и съмишленици и вие ще я получите. Обзети сте от въодушевление да ре­дите стихове, да рисувате. Може някой и друг скрит талант да се прояви. Важното е да помните истината, че под легнал камък вода не тече. Като цяло последният месец на ес­ента ви предлага ненадеен прелом на събитията и много изненади. В осно­вата си със знак плюс.
Последната седмица на ноември ще изисква от вас голяма съобразителност и концентрация в работата. По такъв начин ще се подредят обстоя­телствата, че да се отклоните от из­брания курс, да се заемете с люби­ми, но второстепенни неща сега няма да можете. През ноември типичните Риби ще станат по-активни и напористи в пре­следването на целите си. Вие ясно ще разберете, че за да постигнете нещо трябва да бъдете активни и да полагате необходимите усилия. Такъв под­ход сега е напълно оправдан и ще ви помогне да получите това, което ис­кате.Постарайте се да не се конфронтирате, особено с влия­телни хора. Сега това по-скоро ще ви създаде допълнителни пречки по пътя ви, отколкото да помогне за бързото разрешаване на разногласията. Пър­вата половина на месеца може да ви донесе срещи с хора, с които преди това са ви свързвали близки отноше­ния. Не са изключени опити за сбли­жаване, но сега те едва ли ще дове­дат до стабилни отношения.
През вто­рата част на месеца ще почув­ствате повече хармония и топлина в интимните отношения. За много Риби ноември не без ос­нование ще се окаже сложен пери­од, напрегнат месец. Бизнеса ви мо­же да върви трудно, препятствията няма да ви позволят да осъществите всички набелязани планове. Сложно ще бъде деловото общуване, има ве­роятност от неразбиране, несъгласуваност, възможни са проблеми с доку­ментите. Ноември не е подходящ ме­сец за отговорни обсъждания, прего­вори, срещи.
Може да ви обиди пренебрегването на вашата история, про­тиводействието на деловите ви пред­ложения. Рибите, родени в края на зодиакалния знак, следва да тушират амбициите си. ще бъде благоразумно да отложат стремежа си към повише­ние. Вашите заслуги могат да не бъдат оценени, а способностите ви да останат нереализирани. Такова раз­витие на събитията е най-вероятно в края на месеца. На Рибите, родени в края на зодиакалния знак, никак ня­ма да им навреди търпението и пови­шената съобразителност. Опасна е пре­оценката на собствените ви ресурси

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар