вторник, 29 декември 2015 г.

ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ ЯНУАРИ 2016

Ще започнете годината в отлична форма, с нагласата, че сте готови да се погрижете за бизнеса или кариерата си. Емоционално сте достатъчно откъснати, за да можете да се справите с работата си и все пак ще бъдете приятелски настроени и общителни. Домът и семейството ви ще се нуждаят от цялото ви внимание около 9 Януари. 12-14 Януари ще бъдат изключително силни дни за бизнеса ви и личния ви магнетизъм. След 23-ти, социалния ви живот ще има предимство и може да се наложи да преосмислите някои от последните ви проекти в работата и усилията, които сте положили за тях.

През този месец, ако може да си уредите пътуване, би било особено голяма награда за силния ви в момента глад за приключения. Въпреки това, емоционално сте много по-спокойни и решителни от колкото бяхте през Декември месец. Ще започнете 2016 година с късмет, благодарение на Юпитер; ще имате енергия, през този месец ще се чувствате по-силни и по-уверени в себе си. Ще имате малки затруднения във връзката ви, с децата или с творчески проекти през последната седмица от месеца. Време е да се върнете назад и да преосмислите как по-добре да подходите към тези въпроси.
През този месец Близнаците ще бъдат на етап планиране и мечти. Време е за преоценка на вашите цели и да формулирате нови. В средата на 2016 година ще умирате от желание да вървите напред, но за сега, животът изисква повече да се ориентирате накъдето сте се насочили. От 12 до 16-ти Януари е необходимо и полезно да станете сериозни по отношение на финансите ви, през този период инстинкта ви за това какво трябва да се направи ще бъде на преден план. Ще бъдете в състояние да привличате силно положителни неща по пътя си в професионалната сфера. Въпреки това, домът и семейството ви ще изискват повече от вашето внимание през този месец.
Близките взаимоотношения ще бъдат на преден план през този месец и вие ще бъдете изключително внимателни и любезни. Силен акцент в социалния ви живот ще бъде една значима връзка. Лично откровение или драма в отношенията може да настъпи около 9 Януари, когато Луната ще бъде във вашия знак, и резултата може да бъде доста положителен. Усилията ви в работата са големи, но до последната седмица на месеца ще можете да предвидите някои от последните проекти, с които сте се заели. Ще започнете 2016 година с чувство на сила, в следствие на подкрепата на вашите приятели и близки.
Ще започнете годината с много енергия и повишена концентрация за работа, здраве и редовни физически упражнения. Периода е подходящ за организиране на вашия дом и финансите ви. През последната седмица на Януари, финансовите въпроси може да станат малко проблемни, така че ще е добра идея да вземете мерки относно бюджета си преди това. В любовта всичко ще бъде чудесно през този месец- ще бъдете в състояние да привличате хора от противоположния пол или да затвърдите връзката си, ако имате такава. През Януари 2016 година е възможно да превърнете хобито си в кариера. През тази година ще продължите да укрепвате вашата професионална репутация, а по-късно да се разширите като създавате силни връзки.
Ще започнете новата година, чувствайки се енергични, активни и във върхова форма. В сферата на образованието ще бъдете силни, ще се чувствате подкрепени, а семейните въпроси ще бъдат изтощителни, но ще вървят добре. Вероятно ще правите всякакви планове за личните ви проекти и ще бъдете особено внимателни към външният си вид и здраве. Мотивацията и ентусиазма ви може да бележат рязък спад през последната седмица на Януари, когато можете да поставите под въпрос последният ви избор и да преосмислите целите си. Опитайте се да не поемате нови отговорности, докато не сте сигурни, че се справяте с тези, които вече имате.
Ще започнете годината с много събития около семейството и дома. През Януари ще се запознаете с нови хора и ще създадете нови връзки, но също така ще се свържете отново с хора от миналото ви. Тази тенденция ще продължи и през следващите няколко месеца. Послушайте интуицията си относно творчески проект между 12-14 Януари, когато може да имате добри идеи за това как да излезе на печалба. Периода също ще е добър за романтични отношения. През последната седмица на Януари може да се наложи да бъдат направени някои промени в тясно сътрудничество. Енергийните нива не са най-добрите през този месец, така че обърнете внимание на сигналите на тялото ви за повече почивка.
Поръчки, документи, създаване на връзки- това ще бъде на преден план през този месец за вас, Скорпиони. Тясно сътрудничество може да ви се стори лесно и сигурно, а след 14 Януари сферата на любовта ще бъде силна за вас. След 12 Януари ще усетите внезапен прилив на увереност. Способността ви за убеждаване ще бъде силна. Опитайте се да избегнете разпиляване на енергията ви и ще се чувствате добре. През последната седмица на Януари е възможно известно объркване или прекъсване в работата или в ежедневието. Може да се върнете назад и да преразгледате стари спорове в приятелство в този момент.
2016 година вероятно ще отвори врати за вас в професионалната сфера и във взаимоотношенията. Ще започнете годината със силни финансови идеи и планове. Между 9 и 13 Януари ще получите добри новини. През последната седмица на месеца, е вероятно да ви разсее до известна степен връщане в миналото в сферата на любовта и кариерата. Може да се наложи да се справяте с някои недоволства. Избягвайте да се натоварвате прекалено много на работното място. Месеца ще завърши с много ангажименти и задачи, които трябва да свършите, но ще получите голяма помощ от приятели.
Януари може да ви повлияе много, Козирози. 2016 година ще ви донесе големи възможности в работата. Около 9-ти Януари, ваш партнъор може да има важни откровения, по това време също може да излезе наяве нещо за вас или за личните ви планове. През периода 12-14 Януари на преден план ще бъдат професионалните и финансови въпроси. През последната седмица от месеца, може да се наложи да прегледате и преработите проекти, свързани с дома или юридически въпроси. Въпреки, че е по-добре да преосмислите плановете си, отколкото да ги задвижите в този момент.
Годината започва чудесно за вас, Водолеи, с добро равновесие на работа и удоволствие. През първите няколко седмици на Януари е типично за вас да се усамотите. Обаче тази година ще започне с малко повече внимание към вас. Със сигурност никога не са ви липсвали обожатели. 12 и 13 Януари ще бъдат особено силни дни за вашите сили на привличане. 2016 е година на откриване и вълнение, въпреки че има вероятност да започнете да чувствате наистина тази прогресивна енергия от началото на Юни. Сега е момента да изградите вашата сила, чувство на сигурност и увереност.
Годината ще започне добре за вас Риби, с благоприятна енергия, предимства и полза от вашите взаимоотношения. Ще научите вълнуващи новини от приятели или любими хора около Пълнолунието на 9 Януари. През периода 12-14 Януари, нещо от миналото ви или нещо, което преди това е било скрито, като например добро дело, ще излезе на яве и ще ви донесе ползи. През този месец ще получите подкрепа от другите. Това ще бъде силен месец за представяне на идеи и групови начинания. Финансовите въпроси и партньорството може да се нуждаят от преразглеждане през последната седмица на Януари.


Няма коментари:

Публикуване на коментар